Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το turn-based fighting game Your Only Move is Hustle κατακτά το Steam (video)

Το Your Only Move is Hustle του Ivy Sly προκαλεί αίσθηση στους παίκτες του Steam, όντας μια από τις πρώτες επιτυχίες της πλατφόρμας για το 2023. Πρόκειται για ένα turn-based fighting game με κόστος μόλις €4,99, το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου 2023 και ήδη βρίσκεται στην 8η θέση των καλύτερα αξιολογημένων τίτλων του Steam.

Μάλιστα, έχουν ήδη δημοσιευτεί 2.500 κριτικές χρηστών, σύμφωνα με τις οποίες ο τίτλος είναι εξαιρετικός. Παράλληλα, υπάρχουν χιλιάδες ενεργοί χρήστες ανά πάσα στιγμή, κάτι που μαρτυρά την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού.

Ο τίτλος ξεκινά σε παύση, με τον παίκτη να επιλέγει την επόμενη κίνηση ή επίθεσή του. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται το animation των κινήσεων, το παιχνίδι επιστρέφει σε παύση, έως ότου δοθεί η εντολή για τη συνέχεια. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*